Абитуриентски прически 2009

30.03.2009г. / 09 28ч.
Аз жената
Абитуриентски прически 2009

Абитуриентските балове наближават и онези, на които им предстоят, вече са в предпразнична треска. Това е събитието на младостта! Особено за момичетата! В днешно време, когато сватбата е химерична и никак не е задължително да е с бяла рокля и дълъг шлейф, абитуриентският бал изземва изцяло очакванията на принцесите.

Той е особено важен за момичетата – да изразят своята индивидуалност, да покажат на всички, че са пораснали, че са се разхубавили и са се превърнали в истински дами.

Ако вие сте една от тези щастливки, които очакват абитуриентския си бал, за да блеснат в пълната си красота, навярно вече сте избрали роклята и идва ред на детайлите. Дали прическата е детайл или има основна функция в цялостното излъчване?

Как избирате – прическата според роклята, или роклята според прическата? Момичетата, които имат особено колоритна коса – прекалено дълга и гъста, прекалено къдрава, прекалено червена или лилава, спокойно могат да изберат всички други елементи спрямо нея.

Тази година са модерни именно едноцветните ярки и наситени цветове на косите. Затова забравете за кичурите и си харесайте някой шеметен цвят. Актуални са шоколадовият и карамеленият оттенък.

Сега е моментът да почнете с експериментите в цветово отношение, за да може до бала да сте се спрели на своя.

Задължително е избраният цвят на косата да отива на роклята. Или обратното – роклята да отива на цвета на косата.

Модерни са дългите коси – колкото по-естествени, толкова по-гот. А това е безспорно предимство, защото няма да ви се налага да стоите като статуи, за да не си развалите прическата за снимките.

Разбира се любителите на кокове и заврънкулки, ще намерят своята ниша и могат да се появят и с прибрана коса. За по-интересно могат да вплетат панделки, да топират част от косата или да сложат някакво бижу. Важното е кокът да издържи до сутринта или поне за официалната снимка.

Най-хитрото, което бих ви препоръчала е, ако така и така си правите пробна прическа няколко дни преди бала и се харесате. Направо обличайте роклята, направете си и пробен грим, разходете обувките и си направете една фото сесия. Без това в самия ден, всички бързат, обзети от суматоха, еуфория и приготовления.

* * *

Абитуриентска мода 2009
Поздрави за абитуриенти
Тенденции в пролетния маникюр
Колко често да се подстригваме?

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
кинка ( преди 11 години )