Настроение, мода и добри оферти на Опто салон 2009!

05.04.2009г. / 19 05ч.
Аз жената
Настроение, мода и добри оферти на Опто салон 2009!

Нов сезон, който чака ново усещане за случващото се и хората около нас. Не искаме ли обаче и ние да бъдем забелязани по нов начин. Обръщаме поглед към всичко, което диктува нашата индивидуалност, до най-малките детайли от картината, а очилата са важен детайл. Усещаме, че е дошло времето и търсим мястото, за да видим модерните стилови решения – форми, цветове, тенденции при декорациите и всичко, свързано със стайлинга при очилата. Важно, защото очилата отдавна станаха задължителен аксесоар, полагащ свои щрихи върху портрета на модерния човек. Делови или спортни, на парти или в залите за релакс – очилата ни съпътстват и правят завършен нашия стил. И ние го търсим всеки сезон. Тази година интересни оферти ни очакват от 9 до 12 април на Опто салон 2009 в Интер Експо Център – София.

Опто салон 2009 се открива първия ден с ревю на актуални за сезона елегантни и спортни модели очила. Манекени от Модна агенция “Визаж”, сред които и подгласничките на Мис България 2009 Полина Гергушева – Miss Tourism и Руслана Канева – Miss Beauty Bulgaria, ще представят пролетните колекции очила на Chrome Hearts, ED Hardy, Porsche Design, Silhouette International и много други.

Водеща на шоуто с начало 17.00 часа ще бъде чаровната Венета Харизанова.

Няколко причини предвещават шоуто да премине в невероятна атмосфера и да остави запомнящи се мигове за любителите на красотата. Освен с великолепните модели очила, манекените ще ни очароват и с облеклата от последната колекция на Мexx Go Wild – една комбинация от ефирни материи, вдъхновена от стила сафари, която предлага за мъжете и жените изобретателен стайлинг през пролетта. Магията на колекцията, повлияна от племенни култури и неизследвани територии, ще ни помогне да помечтаем и да се пренесем за час на екзотични места с контрастиращи цветове, чисто синьо небе и червени пясъци. Времето и мястото обаче дават шанс мечтата да стане по-бързо реалност. В съседния изложбен салон са акостиралите “супер возила” за морски пътешествия на София яхт шоу. Там е и ловното изложение с модерни облекла и аксесоари за лов, сафари или друга спортна тръпка. И ако от омаята на ревюто всичко прилича на една “авантюра на мисълта”, в даден момент може да се окажете близо до екзотиката на непознати земи.

Ревюто и екстравагантните очила ще спечелят нашата възхита, но Опто салон 2009 ще ни провокира и с десетки други модели очила и рамки от колекциите на утвърдени на пазара компании. Изборът се простира и върху широка гама стъкла с нов дизайн, последни поколения лещи, разтвори и множество други продукти от сферата на оптиката.

Освен с добри оферти и приятна атмосфера, Опто салон 2009 е зареден и с много изненади. За журналистите, които имат професионален интерес към ревюто, в 18.00 часа ще се тегли томбола и ще станат известни 10-те късметлии от гилдията, които ще посрещнат горещото лято със слънчеви очила на Kwiat.

Посетителите могат да спечелят с томбола в последния ден на изложението спортни очила Von Zipper, очила от лимитираната колекция Kwiat Limited Edition и Kwiat Exclusive. Опто салон 2009 ги очаква всеки ден от 10 до 19 часа, на 12 април – неделя, до 16 часа.

* * *

Абитуриентска мода 2009

Коментирай