Най-красивата абитуриентка за 2009 г.

05.06.2009г. / 11 01ч.
Аз жената
Най-красивата абитуриентка за 2009 г.

Лилия Стефанова сияеше ослепителна в бяла рокля, украсена с искрящи камъни Swarowski – подарък от носителката на Златна игла за 2008 г. Аля Милушева. По-късно се появи и звездният кавалер на възпитаничката на НСОУ “София” – Орлин Павлов. С много радостни викове посрещнаха звездната двойка съучениците на Лилия пред хотела, където беше балът им.

Момичетата пожелаха да се снимат със звездния кавалер на Лили, а момчетата не можеха да свалят погледите си от красивата дама. Чак до сутринта се веселиха абитуриентите от випуска на Лилия.

Веднага след приказния бал обаче на красавицата се наложи да залегне над уроците, тъй като й предстоят тежки изпити за мечтаната от нея специалност – Право.

Лилия Стефанова се пребори с конкуренция от 150 момичета, за да стигне до финала на конкурса за “Най-красива абитуриентка” на Dir.bg и Astella, който се провежда за трета поредна година. В конкурса участват абитуриентки от цялата страна, а най-красивата, чаровна, интелигентна и амбициозна участничка печели шармантен тоалет, професионален грим и прическа за бала си и бива придружена от звезден кавалер във вълшебната вечер.

* * *

Абитуриентските рокли след бала
Юлия Юревич подари абитуриентската си рокля на дом за деца

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
аз ( преди 11 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
Антоанета ( преди 11 години )
Момичето е прекрасно-фино,грацилно,съвършена фигура и страхотен стайлинг.Ще покажа снимките на дъщеря ми.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
елена ( преди 11 години )
и кой реши, че тя е най-красивата абитурентка
отговор Сигнализирай за неуместен коментар