Банските на Дженифър Лопез са вече и в България

16.06.2009г. / 10 54ч.
Мария Дуковска
Банските на Дженифър Лопез са вече и в България

Най-новите колекции бански костюми и плажни облекла на Дженифър Лопез можем да видим вече и в България. Актрисата и певица Джей Ло, известна със своите сексапилни задни части, които подлудяват мъжете, създаде своя колекция бански. Нейните модели могат да бъдат намерени в София, след като официално се откри магазин на нейната марка JLO by Jennifer Lopez for Yamamay. Зад бранда й в България стоят Юлиана Дончева и партньорката й Даниела Димова. На откриването на магазина, водещата Ива Екимова уточни, че за първи път звезда от ранга на Лопез представя актуалните си модели у нас, а не стари линии, популярни като аутлет.

Новите модели на Джей Ло за пролет/лято 2009 са вдъхновени от екзотичните африкански мотиви и неслучайно линиите са наречени Сафари, Маиша, Малайка. Освен цели бански и в две части, дамите могат да открият аксесоари за плажа, както и летни облекла за своите деца.

Банските костюми са поредното предизвикателство, в което навлиза актрисата, след като от години активно присъства на модната сцена със свои колекции дрехи и парфюми.

* * *

Студенти представиха дизайнерски модели бельо
Класически цветове и закачливи нюанси са на мода в прическите

Коментирай