Актуални прически за лято 2009

13.07.2009г. / 12 23ч.
Мария Дуковска
Актуални прически за лято 2009

Лятото е в разгара си, морската почивка предстои и на вас ви се иска да направите някаква промяна във външния си вид. Най-лесно и безболезнено е да започнем от прическата.
Какви са тенденциите в прическите за лято 2009? Повечето коафьори заявяват, че най-сполучливата прическа за летния сезон е късата коса. Набралата популярност прическа на певицата Риана, тип каре, все още е актуална, макар и по-различна.

Късата прическа не само ще ви спаси от жегите, но и ще ви помогне да промените рязко вида си, особено дамите с по-дълги коси. Не е маловажен и фактът, че късата коса е изключително секси прическа.

Все пак, ако решите, че искате прическата ви да се доближи до дължината на Виктория Бекъм, хубаво е да се посъветвате с фризьора си, тъй като не на всяка дама би отивала. Трябва да се съобразите с овала на лицето си, ако сте решили да направите тази крачка.
Ето няколко предложения за актуалните прически, популярни като bob:

        

  

За дамите със средна дължина на косата, които не искат да се разделят с дългите кичури, но също искат някаква промяна, могат да експериментират с различни прически. Актуални са къдриците, но по-едрите и небрежни букли. Също така филираните прически с повече етажи могат да са сполучлив вариант. Ето няколко предложения:

     

Снимки: http://www.imageandstylenews.com

* * *

Модата в косите за Лято 2009
Класически цветове и закачливи нюанси са на мода в прическите

Коментирай