Мода за Коледа 2009

06.12.2009г. / 19 31ч.
Джадала Мария
Мода за Коледа 2009

Какво да облечем за празниците – един фундаментален въпрос, който стои пред всяка дама. Как да сме различни и оригинални и едновременно – задължително в крак с модата? Как да се отличим от всички други жени в луксозния ресторант, шикозния бар или сред компанията у дома? Ето няколко насоки какво ще се облича най-вече тази Коледа и Нова година за всяка жена, която иска да е неповторима и в същото време – звездна и модерна.

Златното
Златното е новото черно, т. е. захвърлете всички черни рокли и се обзаведете със златисти такива! Ако все пак не ви се разделя с черното – добавете му златен шал, чантичка и обувки и ще сте в крак с времето! Златното говори за улегналост, стойност и самочувствие.

Червеното
Червеното е класика, но все още този сезон е силен и много актуален цвят. Заложете на ярко червено или отново ако искате да сте в черно, но и модерна – добавете бижу, обувки, аксесоари – например панделка в косите или на глезена – в ярко 100% червено. С червеното залагате на смелостта и желанието ви да изпъкнете. Така ще ви забележат!

Дължината
Всичко около коляното ще е модерно този сезон. Изберете голи рамене и късо елече за отгоре, например и дължина на полата, която да подчертава красивите ви крака. Ако е необходимо да прикриете нещо не се свенете да свалите дължината до глезен. При всички случаи изберете високи обувки. Но помнете – нощта е дълга – трябва и да са удобни!

* * *

Феерия от цветове в колекцията на Виргиния Здравкова
Прически есен-зима представи шоу на Летисия Генуа и Кристоф Гайе

Коментирай
Здраве и красота