Отмина десетият виенски бал в София

15.02.2010г. / 11 24ч.
Аз жената
Отмина десетият виенски бал в София

Най-стилното събитие на годината – 10-ият юбилеен Виенски бал, организиран от проф. д. н. Румен Нейков и съпругата му г-жа Мария Нейкова, събра десетки представители на бизнеса и политиката в хотел Кемпински Зографски.

Кметът на София Йорданка Фандъкова и посланикът на Австрия Н. Пр. Герхард Райвегер, под чийто патронаж мина юбилейния Виенски бал, приветстваха гостите, които спазиха изцяло етикета – дълги вечерни рокли за дамите и черни смокинги за мъжете.

“Фактът, че организираният от Виенския клуб от 2001 г. насам бал се е превърнал в обществено събитие и е неразделна част от календара на проявите в София, е успех за всеотдайната работа на Виенския клуб. Това е знак и за близостта на културите на Австрия и България”, каза в поздравителната си реч Н. Пр. Герхард Райвегер.

“Всички гости ни поздравиха за празничната атмосфера в залата. Но това нямаше да стане без декорацията, направена от агенция “Диаманти”, подчерта г-жа Нейкова.

Не само дебютантите от 18-то СОУ, облечени с рокли и фракове на известни български модни къщи наситиха програмата с приказна танцова атмосфера. С невероятни рокли “дефилираха” по време на бала домакинята на събитието Мария Нейкова, водещата и ПР-мениджър Патриция Кирилова и актуалната Мис Playmate Златка Димитрова, която предизвика лавина от слухове, след като се появи сама на бала.

Сред гостите бяха професор Александър Йосифов, посланиците Етиен дьо Понсен и Стефано Бенацо, Христо Куртев, Мария Конакчиева, арх. Весела Мирянска, представителят на немското дружество “Биркан и Нолте” Стоян Стойчев, който се появи в компанията на впечатляващите дами Патриция и Златка, астроложката Алена и много други.

* * *

Маркови дрехи за без пари

Коментирай
Здраве и красота