Юлия Юревич дефилира с рокли “Лейди Гага” и “Риана”

23.02.2010г. / 09 23ч.
Аз жената
Юлия Юревич дефилира с рокли “Лейди Гага” и “Риана”


Със страхотни тоалети на световно известната дизайнерка Nili Zahar дефилира Мис България 2007 Юлия Юревич по време на седмицата на модата, организирана от най-големия в света The Mall of Dubai. Тоалетите носят имена на супер звезди и са инспирирани от техния стил. За Юлия дизайнерката вече е избрала булчинска рокля “Лейди Гага” и тоалет “Риана”.

 

Юлия Юревич от няколко дни дефилира на Dubai Fashion Fiesta 2010. Фешън излъчването на родната красавица запленява известните дизайнери и една от марките – Marco Marcu я избира за да представи булчинския тоалет, който закрива ревюто. Дизайнерка от Македония пък вече е поканила Юлия за фотосесия в западната ни съседка.

Още две българки се изявяват на модната фиеста в Дубай – моделите Гери Дончева и Емануела Бадева. Мис Сърбия 2007, Мис Индия, Мис Великобритания и модели от Полша, Белгия, Китай и Дубай участват в шоуто.

Сцената, на която дефилират моделите, е построена специално за модната фиеста изцяло от стъкло с вградено осветление, а самата Седмица на модата е едно от най-значимите модни събития в тази част на света.

* * *

Роклите с едно рамо – символ на женственост
Мода в златно в годината на тигъра

Коментирай
Здраве и красота