Меню

Супер лесен хумус

13 юли 2014 | 12:02 | Илияна Николова
1 от 1 гласа
Добави в любими
1 буркан червен боб, сварен и изцеден
1 супена лъжица лимонов сок
1 супена лъжица зехтин
1 скилидка чесън, счукан
½ чаена лъжичка кимион
½ чаена лъжичка сол
2 капки сусамово масло (или на вкус по желание)

Продукти
Приготвяне

В блендер или с пасатор разбийте боба, лимоновия сок, зехтина, чесъна, кимиона, солта и сусамовото масло. Ако е прекалено гъсто можете да добавите още малко зехтин до получаване на идеалната консистенция.

Време за приготвяне: 10 минути

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай