Меню

Пълнени яйца с риба тон и кисели краставички

18 януари 2015 | 12:01 | Михаела Лазарова
5 от 2 гласа
Добави в любими
6 яйца
1-2 консерви риба тон (трябва да премахнете соса от рибата)
половин малка глава лук нарязана на ситно
2 кисели краставички нарязани на ситно
сол, черен пипер
1 чаена лъжичка горчица
2 и 1/2 супена лъжица майонеза
30 мин.

Продукти
Приготвяне

Варете яйцата в продължение на 15 минути и след това ги оставете в студена вода да се охладят добре. След като ги обелите внимателно, разрежете ги на две по дължината и премахнете жълтъците.

Сложете жълтъците в купа и добавете към тях останалите продукти. Разбъркайте добре сместа и напълнете яйцата.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай