Меню

Хапки с бейби моцарела и прошуто

5 февруари 2015 | 12:01 | Михаела Лазарова
1 от 1 гласа
Добави в любими
150 г прошуто
10 топки бейби моцарела
пъпеш, смокини, гроздови зърна
15 мин.

Продукти
Приготвяне

Извадете бейби моцарелата от опаковката. Вземете една топка и увийте около нея едно тънко нарязано парче прошуто. След това поставете коктейлна клечка. Същото направете и с останалите.

През летните дни към тези съставки може да добавите и парче сочен пъпеш или смокини. Хапките може да поднесете и топли, но вместо коктейлни клечки поставете дървен шиш за печене. Запечете хапките на 180 градуса за няколко минути, докато моцарелата леко се разтопи.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай