Меню

Салца с авокадо и сирене

16 април 2015 | 11:55 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
2 домата, нарязани на кубчета
1 зряло авокадо
¼ чаша ситно нарязан кромид лук
1 скилидка чесън, млян
1 с.л. магданоз, пресен
1 с.л. риган
1 с.л. зехтин
1 с.л. винен оцет
200 г натрошено краве сирене (или козе)
20 мин.

  • Порции: 6

Продукти
Приготвяне

В купа смесете внимателно всички съставки. Овкусете ги с подправките, зехтина и оцета. Накрая добавете сиренето и разбъркайте. Охладете за около 2 часа в хладилник преди да сервирате.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 9 години )