Меню

Брускети с пушена сьомга

21 февруари 2016 | 11:50 | Михаела Лазарова
5 от 3 гласа
Добави в любими
2 чаши чери доматки
1/4 чаша нарязани маслини
няколко стръка магданоз
1 стрита скилидка чесън
зехтин, балсамов оцет
сол, черен пипер
1 франзела
200-250 г пушена сьомга или друг вид пушена риба
30 мин.

  • Порции: 15-20

Продукти
Приготвяне

Нарежете франзелата на филийки, след това им сложете малко зехтин и ги запечете на грил тиган или във фурната за няколко минути. Нарежете останалите съставки (без рибата) в купа и ги разбъркайте добре.

Когато филийките са готови сложете върху всяка от салцата, а върху нея по едно парче от пушената сьомга.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай