Меню

Фина разядка с пушена сьомга

26 юни 2016 | 13:00 | Михаела Лазарова
5 от 2 гласа
Добави в любими
1/4 чаша майонеза
150 г крема сирене 
1 супена лъжица каперси – изплакнати
половин глава червен лук
2 супени лъжици лимонов сок
1/2 чаена лъжичка хрян
няколко стръка копър
200 г пушена сьомга
15 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

В кухненски робот смесете крема сиренето и майонезата. След като се получи гладка смес може да добавите лука, подправките и лимоновия сок. Пуснете робота на по-ниски обороти, за да не се смели лукът съвсем на дребно. Нека малките парченца се усещат.

Накрая сложете рибата и каперсите и отново с кратки паузи направете няколко оборота с робота. Важно е парченцата риба и каперсите да се усещат, но същевременно да са достатъчно фини. Сервирайте със сухари или хрупкав хляб.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай