Меню

Разядка с грах и лук

16 октомври 2016 | 11:50 | Илияна Николова
4 от 4 гласа
Добави в любими
500 г грах от консерва
2 глави лук, нарязани
50 г масло
1 щипка мащерка
1 щипка сол
1 щипка черен пипер
1 щипка сушен магданоз (или пресен по избор)
1 щипка кориандър
10 мин.

  • Порции: 6

Продукти
Приготвяне

Отцедете граха и го измийте. Разтопете маслото на стайна температура. Нарежете на едро билките. Поставете всички подготвени продукти в блендер и ги смелете до получаване на хомогенна смес.

През това време нарежете лука на ситни кубчета и ги разбъркайте в разядката, но без да ги смилате. Така ще хрупат, когато се ядат намазани с разядката филийка, сухар или багета. Можете да сервирате и с печено месо.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай