Меню

Пълнени яйца с майонеза

9 ноември 2016 | 07:00 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
6 големи яйца
3 супени лъжици майонеза „Краси“
2 супени лъжици горчица
сол, черен пипер на вкус
няколко стръка наситнен магданоз
червен пипер
30 мин.

  • Порции: 12

Продукти
Приготвяне

Сварете яйцата за около 15 минути, след което ги охладете в студена вода. Обелете ги внимателно и ги разрежете на две. Премахнете жълтъците и ги сложете в купа. Към тях прибавете останалите съставки.

Сложете белтъците в подходяща чиния. Прехвърлете плънката в пош или с помощта на лъжичка напълнете половинките белтъци. Преди да сервирате по желание поръсете с малко червен пипер.

Снимка: Istock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай