Меню

Пълнени яйца с бекон и чедър

16 септември 2017 | 06:35 | Михаела Лазарова
5 от 2 гласа
Добави в любими
12 яйца
½ чаша заквасена сметана
150-200 г предварително запържен бекон
100 г настърган чедър
зелен лук
сол, черен пипер на вкус
30 мин.

  • Порции: 12

Продукти
Приготвяне

Разрежете яйцата наполовина и внимателно премахнете жълтъците. Сложете ги в купа и прибавете към тях останалите съставки. Ако е необходимо добавете още малко сметана. Разбъркайте добре и подредете белтъците в подходяща чиния, след което ги напълнете с получената смес.

Снимка: Pixabay

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай