Меню

Постна салата с булгур

5 март 2015 | 17:36 | Илияна Николова
4 от 2 гласа
Добави в любими
500 г булгур
1 глава кромид лук
1 голяма краставица
2 бр червени чушки
2 стръка магданоз
4-5 супени лъжици зехтин
1 домат
сол и черен пипер на вкус
45 мин.

  • Порции: 10

Продукти
Приготвяне

Сварете булгура в подсолена вода. След като е готов го прецедете добре.

Нарежете на ситно всички зеленчуци и магданоза. Добавете ги в булгура. Изсипете зехтина към сместа и разбъркайте. Прибавете солта и черния пипер и отново разбъркайте добре. Всички продукти трябва да се смесят.

Сервирайте салатата охладена.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай