Меню

Вегетариански постен гювеч

10 март 2015 | 11:20 | Илияна Николова
4 от 3 гласа
Добави в любими
250 г домати
2 бр червени чушки
200 г бяло зеле
2 моркова
200 г зелен фасул
100 г целина
2 домата
100 г грах
1 глава лук
2-3 скилидки чесън
сол и черен пипер на вкус
2 стръка магданоз
50 мл олио
150 мл вода
1 ч.40 мин.

  • Порции: 8

Продукти
Приготвяне

Измийте и нарежете всички зеленчуци. Подредете ги в намазнена тава за печене или гювече. Залейте с водата и подправете с подправките. Покрийте с фолио и печете в загрята на 200 градуса фурна.

Малко преди да извадите от фурната можете да поръсите с малко кашкавал или сирене по желание.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
4 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 9 години )
Супер рецепта, но на снимката се вижда и ***. Въпросът ми е : кога ще започнете да използвате автентични снимки към рецептите или поне по-добре подбрани? Почти винаги кликвайки на някоя снимка в последствие се оказва,че се разминава с рецептата
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 9 години )
ne e lo6o kato predlojenie , Predpo4itam bez meso .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар