20 мин.
-
Порции: 4
Разтопете една супена лъжичка масло в тиган на средна температура. Запържете лука и чушката за около 4-5 минути като разбърквате.
През това време разбъркайте яйцата с млякото. Добавете ½ чаена лъжичка сол и черен пипер. Настържете или натрошете сиренето/кашкавала в купа и го оставете настрана.
Свалете зеленчуците от котлона. Разтопете останалата част от маслото в тигана. Добавете яйчената смес и гответе за около 2 минути. Внимателно обърнете омлета и гответе от другата страна за още 2 минути.
Поръсете омлета със сиренето/кашкавала, докато се разтопи. Когато е готово, свалете от огъня. Напълнете омлета със зеленчуците и сервирайте с резенчета пресни домати по желание.
Снимка: iStock
Опитайте още: