Пухкав паниран джинджифил

19 октомври 2016 | 12:10 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
1 голям корен джинджифил 
1 щипка червен пипер
1 щипка черен пипер
1 яйце
2 супени лъжици брашно
2 супени лъжици бира
1 щипка сол
40 мин.

  • Порции: 6

Продукти
Приготвяне

Изчистете джинджифила. Нарежете го на тънки слайсове. Отделно в купа разбийте яйцето с бирата, солта, подправките и брашното. Трябва да се получи гладка и пухкава смес. Потапяйте в панировката всяко парче джинджифил и пържете в сгорещена мазнина.

След като извадите от мазнината подредете панирания джинджифил върху кухненска хартия, за да се отцеди.

Снимка: Youtube

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай