
50 мин.
-
Порции: 8
Загрейте фурната на около 230 градуса. Напръскайте тавичка за печене със спрея и постелете хартия за печене.
Смесете брашното, водата, чесъна, солта, черния пипер в купа. Трябва да стане гладка смес. Оваляйте карфиола в сместа хубаво, за да полепне навсякъде. Поставете карфиола върху листа хартия за печене като го разстелете добре. Печете в загрята фурна за около 25 минути или докато хване златиста коричка.
Междувременно разтопете маслото в тенджера на средна температура. Добавете в него лютия сос и меда. Бъркайте, докато стане гладка смес. Намажете карфиола с помощта на четка от всички страни.
Печете за още 10-ина минути, за да хване кафява коричка.
Снимка: iStock
Опитайте още: