Меню

Печени пресни картофи с пармезан, чесън и копър

2 ноември 2016 | 17:55 | Илияна Николова
5 от 2 гласа
Добави в любими
500 г пресни картофи
150 г пармезан
½ връзка пресен копър
1 щипка черен пипер
1 щипка сол
1 щипка чесън на гранули
1 кубче масло
40 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Измийте добре картофите. Оставете ги цели. За целта подберете по-дребни картофи, за да не се налага да ги режете. Разтопете маслото и го излейте в тавичка за печене. Сложете картофите и поръсете с предварително настъргания пармезан. Овкусете със солта, чесъна на гранули и пипера. Печете картофите за около половин час в загрята на 220 градуса фурна. Малко преди да са готови поръсете и със ситно нарязания копър.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай