Меню

Филе от сьомга с горчица

21 март 2016 | 09:46 | Михаела Лазарова
4 от 2 гласа
Добави в любими
4 филета сьомга
дижонска горчица
сол, черен пипер
1 чаша хлебни трохи
50 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Загрейте фурната на 200 градуса. Сложете рибните филета в тавичка с хартия за печене с кожата надолу. Овкусете ги със сол и черен пипер. След това ги намажете с горчицата и върху всяко парче поръсете щедро количество от хлебните трохи. Хлебните трохи направете, като в кухненски робот сложите няколко филийки хляб и след това ги смелите фино.

Накрая с малко разтопено масло и с помощта на лъжичка напръскайте трохите. Печете до готовност на рибата и докато се образува златиста коричка. Сервирайте с гарнитура по ваш избор.

Снимка: istock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай