Меню

Филе от пъстърва с домати и босилек

5 май 2016 | 11:50 | Илияна Николова
3 от 3 гласа
Добави в любими
500 г филе от пъстърва
200 г домати, нарязани
2 стръка пресен босилек, нарязан
4-5 колелца кромид лук
3-4 супени лъжици зехтин
1 чаена лъжичка сол
1 чаена лъжичка черен пипер
20 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Овкусете добре рибеното филе с подправките. Подредете го върху хартия за печене в плитка тава. Върху рибата подредете парчетата домати. Поръсете с босилека и лука, които предварително сте нарязали на ситно. Полейте със зехтин и завийте рибата в хартията. Може да използвате и алуминиево фолио по желание.

Печете в загрята на 200 градуса фурна за около 15 минути.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай