Меню

Сьомга с билкова майонеза

7 ноември 2016 | 07:00 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
3 парчета сьомга или друго рибно филе
1 чаша майонеза „Краси“
няколко капки лимонов сок
няколко стръка ситно нарязан копър
1 скилидка стрит чесън
сол, черен пипер
40 мин.

  • Порции: 3

Продукти
Приготвяне

В купа смесете майонезата заедно с подправките и лимоновия сок. Разбъркайте добре сместа и овкусете рибата с малко сол и черен пипер. Поставете я в тавичка върху хартия за печене, а след това я намажете с майонезената смес. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса до готовност.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай