Меню

Рибно филе с пармезанова коричка

7 януари 2018 | 06:56 | Михаела Лазарова
3 от 1 гласа
Добави в любими
3 рибни филета по ваш избор
1 чаена лъжичка масло
½ чаша настърган пармезан
1/4 чаша майонеза 
няколко стръка зелен лук
няколко стръка копър
1 чаена лъжичка лимонов сок
сол, черен пипер на вкус
35 мин.

  • Порции: 3

Продукти
Приготвяне

Предварително загрейте фурната на 180 градуса. В тавичка поставете хартия за печене или алуминиево фолио. Капнете върху него малко зехтин. Овкусете рибните филета с малко сол и черен пипер. Поставете в тавата и запечете за 8-10 минути.

През това време комбинирайте в кухненски робот маслото, пармезана, зеления лук, лимоновия сок, копъра, майонезата и накрая малко черен пипер. След като минат 10 минути, извадете рибата и я намажете с майонезената смес. Запечете отново до получаването на златиста коричка. Сервирайте с гарнитура по ваш избор.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай