Меню

Скариди с броколи и моркови

30 юли 2016 | 08:51 | Илияна Николова
5 от 2 гласа
Добави в любими
300 г скариди
500 г броколи
2 моркова
3-4 супени лъжици зехтин
1 щипка сол
1 щипка черен пипер
2 скилидки чесън, намачкани
по желание: лют сос
30 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Загрейте зехтина в дълбок тиган на средна температура. В него задушете броколите. След няколко минути добавете и морковите. Разбърквайте непрекъснато, за да не залепнат. Когато омекнат зеленчуците прибавете и скаридите. Бъркайте отново като едновременно добавите и ситно намачкания чесън. Овкусете със солта и пипера. По желание прибавете и малко лют сос.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай