Вкусни брускети

24 септември 2013 | 12:00 | Михаела Лазарова
Добави в любими
1 франзела
3 по-големи домата
връзка магданоз
зехтин
няколко скилидки стрит чесън
крема сирене с подправки или без
див лук
сол

Продукти
Приготвяне

Нарежете франзелата на малко по-дебели филийки. Намажете ги със зехтин и стрит чесън (или чесново масло), поставете ги на хартия за печене и ги сложете във фурната да се запекат до златисто.

В купа сложете ситно нарязаните домати, към тях добавете нарязан магданоз, малко зехтин и сол.

Отделно разбъркайте крема сиренето, към което трябва да добавите и нарязания див лук. След като се изпекат франзелките ги намазвате със сиренето и отгоре поставяте от доматите с магданоза.

снимка: Sxc.hu

 

Опитайте още:

Снимка: Sxc.hu

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай