Чеснов хляб с пармезан

6 януари 2015 | 11:49 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
1 франзела
150 г масло 
50 мл зехтин
100 г пармезан
2 скилидки чесън
няколко стръка магданоз
20 мин.

Продукти
Приготвяне

В тиган разтопете маслото и зехтина. Добавете към тях стрития чесън и ситно нарязания магданоз.

Бъркайте 1-2 минути и отделете от котлона. Нарежете франзелата и с помощта на супена лъжица или готварска четка нанесете обилно от ароматните масла върху хляба.

След това поставете настъргания пармезан и запечете в предварително загрята фурна, докато сиренето се разтопи.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай