Меню

Сълзици с орехи и канела

6 февруари 2016 | 16:10 | Михаела Лазарова
5 от 3 гласа
Добави в любими
1 пакет охладено бутер тесто
кафява захар за поръсване
чаена лъжичка канела
70 г фино смлени орехи
60 мин.

  • Порции: 20

Продукти
Приготвяне

Разстелете бутер тестото. Поръсете го навсякъде с кафява захар, смлените орехи и малко канела. След това започнете да го навивате от двете страни. С помощта на нож го нарежете внимателно на парченца с дебелина около 1 см.

Печете сладките в тавичка върху хартия за печене и в предварително загрята фурна на 150 градуса. Щом станат златисти,  може да ги извадите от фурната.

Снимка: istock

Вижте още:



Как бихте оценили рецептата?
Коментирай