Меню

Бутер гризини с бекон и пармезан

12 юни 2018 | 06:40 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
1 пакет бутер тесто
200 г пушен бекон
150 г пармезан 
сусам
ким
60 мин.

  • Порции: 10

Продукти
Приготвяне

Нарежете бекона на дълги ивици. Настържете пармезана. Нарежете и бутер тестото на дълги ивици с ширина приблизително 4-5 сантиметра. В средата на всяко парче поставете ивица бекон. Поръсете с пармезан. Усучете тестото, така че плънката да остане вътре, а отвън да добие форма на фитил. Поръсете отгоре с още пармезан и подправки.

Печете върху хартия за печене в предварително загрята на 220 градуса фурна за 30 минути или до зачервяване.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай