Меню

Грог

30 октомври 2015 | 17:37 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
45 мл тъмен ром
60 мл минерална вода
5-6 пъпки карамфил
3 кубчета лимон
3 кубчета портокал
1/2 чаена лъжичка канела
15 мин.

  • Порции: 1 чаша

Продукти
Приготвяне

Отмерете ром и го сложете в касерола. Към него добавете минералната вода, както и пъпките карамфил, захарта, канелата, парчетата портокал и лимон. Кипнете сместа и сервирайте в топлоустойчиви чаши.

Снимка: istock

Рецептата е част от книгата „Коктейли – елегантен и практичен джобен наръчник“.

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай