И възрастните вярваме в дядо Коледа

13.12.2010г. / 09 16ч.
Аз жената
И възрастните вярваме в дядо Коледа

Истината е, че и ние, възрастните имаме нужда от добрина, вяра и чудеса. Затова и много от нас отправяме надежда в коледните дни и дори пишем писма, точно като децата. Е, нашите желания са по-различни, но това не е важно. Важно е, че вярваме!

„Здравей, дядо Коледа! аз се казвам Иванка Парчева и съм от Бургас. Макар че съм на 41 години също искам да ти напиша писмо. Детето в мен е още живо и пази чудните спомени за времето, когато ти казвахме дядо Мраз. Сега съм майка на две деца. Голямата ми дъщеря е студентка и е на 20 години, а малката е на четири години и ходи на градина. Възпитани са да вярват в чудеса и те наистина се случват. Много те обичаме, дядо Коледа, и всяка година те чакаме с нетърпение. Бъди ни жив и здрав и нека всяка година ни радваш с присъствието си и веселия смях. А от подаръците най много обичаме здравето – целувам те!
Твое голямо дете Иванка“

„Вярвам в теб!!!!!! Който не вярва, не знае какво е Коледа! Аз винаги ще вярвам в теб и когато стана на 25, пак ще вярвам! Деца, вярвайте в Дядо Коледа!!!!!!! Той винаги е с вас, в трудни и в не трудни моменти!!!!“
Кики, 18 години

* * *

Всичко за Коледа

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
Мери ( преди 11 години )
И аз вярвам в Дядо Коледа и това няма нищо общо с религията. Вярвам и в Бог! Както и в доброто. Ако не вярваме в чудеса животът ще е толкова сив и нещастен. жалко за вас, Моника!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
Monika ( преди 11 години )
napalno religiozni gluposti! vazrastnite viarvali! da be da!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар