При приготвяне на „суши Соларис” екипът ни не очакваше много високи постижения. „Пълнежът” бе приготвен по оригинална рецепта и единствената разлика с истинско суши бе обвивката. Пушеният бекон на „Маестро Соларис” съвпадна идеално с представите за класическия външен вид на ястието, но истинската изненада дойде, когато опитахме от новото „Соларис” изкушение. Вкусът на бекона влезе в изключително добра комбинация с другите съставки. Мигове след откриването на тайната рецепта, от „Соларис” суши останаха само четирите парченца, които виждате на снимката.
Защо ви разказваме тази история? Не за да приготвите суши с бекон в къщи, а за да ви покажем нагледно, че пушеният бекон на „Маестро Соларис” може да бъде наистина универсален продукт. Ароматният вкус на този пушен деликатес и сочността, която може да придаде на всяко ястие, правят пушения бекон страхотна кулинарна добавка. Рецептите с участие на пушен бекон са много и се намират лесно в интернет. Те обаче, със сигурност не могат да покажат всички възможни приложения на пушения бекон в готварството. Просто дайте воля на своята кулинарна фантазия. Хубавият бекон дава неограничени възможности за импровизация, а пушеният бекон „Маестро Соларис” ще ви даде това доказано перфектно качество, от което имате нужда за истински кулинарни подвизи.
Почитателите на месни деликатеси “Маестро Соларис” се включиха във фенстраницата на „Маестрото” във facebook, където всички са поканени!
„Маестро Соларис” има свой профил и създаде забавен тест във facebook за всички кулинарни зевзеци, който дава отговор на въпроса „Що за пушен деликатес си?”.
Натиснете тук, за да разберете вие какъв деликатес сте.