Пилаф с булгур

29 декември 2014 | 14:15 | Мария Дуковска
5 от 1 гласа
Добави в любими
300 г фиде
150 г булгур
50 г масло
300 г телешки бульон
1 домат
1 глава лук
100 г кашкавал
15 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Задушаваме фидето с масло и булгур за 2-3 минути.

Изсипваме вътре телешкия бульон, като покриваме съда с капак. Изчакваме 5-10 минути да се задуши в него.

После нареждаме отгоре домат, лук, магданоз и кашкавал.

Рецептата е приготвена и предоставена от Петър Ангелов.


Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
opk ( преди 9 години )
kyde e toq top gotva4 da mu poksjem kak se gotvi i v koi top restorant e rabotil
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
иоуо ( преди 9 години )
тоя не е готвач щом не знае пропорция за фиде и вода шеф ми бил всяка рецепта е грешна
отговор Сигнализирай за неуместен коментар