-
Порции: 10
Намазнете тавичката за печене с олио и постелете с хартия за печене. В средно голяма купа разбийте яйцата с олиото, захарта и анасона, докато се получи хомогенна смес.
Смесете сухите съставки – брашното и бакпулвера и след това ги добавете към яйчената смес. Трябва да се получи гъсто тесто. Разделете тестото на две.
Едната половина разстелете върху подготвената хартия за печене. Натиснете с пръсти, така че да стане с дебелина около сантиметър. Поръсете с орехите равномерно по тестото. Отгоре разстелете другата половина от тестото и отново натиснете леко с пръсти.
Печете за около 25-30 минути в предварително загрята на 190-200 градуса фурна. След като бишкотите се охладят ги разрежете на парчета, всяко с дебелина около 2 см. Запечете за още няколко минути (не повече от 10) така разрязаните бишкоти, за да добият хрупкавост.
Снимка: Thinkstock
Опитайте още: