Меню

Свинско филе с хрупкава коричка

26 декември 2017 | 12:05 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
1 и 1/2  кг свинско филе
сол, черен пипер
1 и 1/2 с.л. дижонска горчица
галета
2 ч.л. листа от мащерка или сушена мащерка
зехтин
1 кг брюкселско зеле
80 мин.

  • Порции: 3-4

Продукти
Приготвяне

Загрейте фурната на 200 градуса. В тавичка сложете хартия за печене. Поставете филето и го овкусете със сол и черен пипер. Намажете го с горчицата.

В купа смесете галетата заедно с наситнената мащерка, след това нанесете галетата върху месото. Поръсете с малко зехтин. Печете месото до готовност.

Отделно в тавичка нарежете наполовина зелките, овкусете със сол, черен пипер и малко зехтин и запечете докато зелето омекне и стане златисто.

Следете и кулинарната ни страница Ръкохватки - лесни рецепти. 

Снимка: Istock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай