Меню

Празнични рецепти за пълнена пуйка, гъска, патица

30 декември 2017 | 07:00 | Илияна Николова
4 от 5 гласа
Добави в любими
Празнични рецепти за пълнена пуйка, гъска, патица

Приготвяне

На Коледа и Нова година на трапезата слагаме пълнена пуйка, гъска или патица. Празничната атмосфера не би била същата без вкусна пълнена птица с апетитна плънка. Вижте нашите специални предложения за празничната трапеза.

Пуйка със зеле

Печена новогодишна пуйка

Празнична пълнена пуйка със зеленчуци

Празнична пълнена гъска

Пуйка по английски

Пълнена патица с ябълки, целина и лук

Коледна пуйка с картофи и плънка

Печена пуйка

Пълнена гъска

Гъска с кисело зеле на фурна

Пуйка със зеленчуци


Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Коко ( преди 4 години )
До Кирето: В БГ ядем, освен свинско и посочените птици. Много хора дори ги предпочитаме пред тривиалното свинско. Освен това, в миналото българите са яли доста повече от посочените птици. Гъската например е присъствала на всяка празнична трапеза.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Кирето ( преди 6 години )
Г-жо, ние в България не сме мюсюлмани!!! И престанете да представяте храни свързани с африканци, мюсюлмани, наглосаксонци и т.н. В България обичаме да ядем свинско, а с него върви червено винце.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар