Меню

Рецепти за дроб сарма

2 май 2024 | 10:13 | Михаела Лазарова
4 от 16 гласа
Добави в любими
Снимка: istock

Продукти
Приготвяне

За Великден и Гергьовден традиционно за празничната трапеза приготвяме ястия с агнешко месо. Пълнено агне, агнешка яхния или курбан чорба, на гостите винаги сервираме и любимата дроб сарма. Събрахме няколко чудесни рецепти, които да опитате.

Дроб сарма в було

Агнешка дроб сарма със спанак

Агнешка мусака със спанак

Агнешки дреболии по тарикатски


Свързани статии

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 6 години )
tazi godina niama da gotvia agne6ko . nikoi ne go iade v ku6ti.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар