Какво да облека днес?

Създайте най-свежата пролетна визия

09.05.2016г. / 12 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn.com

Снимка: keikolynn.com

Свежи цветове, закачливи принтове и атрактивни аксесоари ще са част от нашата пролетна визия. Днес в рубриката ни „Какво да облека днес?“ споделяме две предложения за визия с повече настроение.

В първата визия моделът е избрал червено-бяла комбинация. Роклята е от памучна материя, с висока талия и в класическа линия. Дължината ѝ е над коляното, а принтовете на сърца я превръщат в кукленски модел. Сякаш всеки елемент от визията на модела напомня за филмите на Дисни.

В допълнение чантичката също е във формата на сърце, но вие може да изберете памучна чанта тип торба, която да е с тематична апликация отново на сърца или Мини Маус, например. Обърнете внимание на якето деним, на което също има апликации на сърчица.

В кинкалериите може да откриете подобни и да ги пришиете върху вашето яке или чанта. Завършете визията с панделка в косите и червени сандали.

Втората визия е издържана в слънчевото жълто в комбинация със зелено, розово, резеда. Сякаш цялото пролетно настроение е събрано в тази прекрасна рокля. Имаме отново класически модел, висока талия и колан, който се връзва на панделка.

Свързани статии

Сандалите също са в ярки цветове. И в този имидж чантата е с атрактивен дизайн във формата на сладолед. В повечето модни бутици може да откриете подобни интересни предложения. Ако все пак не ги намерите, заложете на обици и колие, които са с подобен акцент.

Снимки: keikolynn.com; instagram

Коментирай