Вкусни удоволствия в Луфтханза по време на дългите полети: от сега нататък авиокомпанията ще глези гостите си с меню, създадено от италианската майстор-готвач Надя Сантини. Луфтханза и LSG Sky Chefs успяха за първи път да спечелят услугите на една от малкото жени майстор-готвачи за своята концепция "Познавачи на борда". За гостите в първа и бизнес класите, “Prima Donna dall’Italia” е приготвила няколко изискани специалитета. Например, “Пушени чучулиги със сос Зукини” или “Задушени телешки ребърца с качамак” си остават най-големите кулинарни произведения, в комбинация с местни влияния.
Надя Сантини е една от абсолютния елит, що се отнася до майстор-готвачи. Бабата и дядото, както и родителите на Антонио Сантини имали своя провинциална таверна за рибни специалитети в Северна Италия. Надя и Антонио Сантини поемат таверната през седемдесетте. Оттогава женената двойка се отдава изцяло на семейната страст – ресторантския бизнес. И успехът е налице: таверната става изискан ресторант, а Надя – неин главен готвач. Името на ресторанта "Dal Pescatore" е непроменено и до днес, както и философията на Сантини: дълга семейна традиция и женска интуиция в подбора на стари, ценни рецепти, съчетани със съвременен лайфстайл.
От януари 2000, международнопризнати майстор-готвачи създават менюта, които да задоволят най-високите кулинарни изисквания на пътниците в първа и бизнес класите на Луфтханза. На международните полети от Германия до всички точки на света (с изключение на полетите до Индия и Япония), водещи майстори в готвенето като Harald Wohlfahrt (Baiersbronn), Andre Jaeger (Schaffhausen, Switzerland), Thomas Keller (Yountville, USA) и Paul Bocuse (Lyon, France) са угаждали на нашите пътници. Разбира се, висококачествените вина са част от концепцията "Познавачи на борда". Затова Луфтханза приема съвети не от когото и да е, а от Маркус Дел Монего – световният шампион на дегустаторите.