3 зодии, които ще срещнат любовта през юли 

Водолеите могат да очакват обновление 

05.07.2024г. / 13 45ч.
Мария Василева
Зодиите с късмет през юли. Снимка: istock

Зодиите с късмет през юли. Снимка: istock

Без значение дали сте планирали ваканция през този месец, вижте в следващите редове дали към вълнуващите летни моменти ще добавите и малко романтика. Ето кои зодии ще са късметлии в любовта през юли. 

Близнаци 

Следващите месеци ще са вълнуващо време за Близнаците, благодарение на това, че Юпитер осветява техния знак за първи път от повече от десетилетие.

Лятото на 2024 е по същество началото на този магически период на растеж и късмет, така че бъдете готови да се забавлявате и да се насладите на жизнерадостната енергия, която тече по пътя ви.

Това лято носи някои големи блясъци за Близнаците, така че може да откриете, че се чувствате по-уверени в себе си и по-оптимистични за това, което предстои. Вашата личност е по-магнетична от всякога и юли е фантастично време да прегърнете социалната си природа и да се насладите на хубави моменти с приятели.

Новолунието в Лъв на 4 август е друг вълнуващ момент за социалния ви живот, така че очаквайте запомнящи се събития. В допълнение към това, че Юпитер ще бъде при вас през цялото лято, планетата Венера с влюбени очи ще започне да преминава през най-игривата и страстна зона на вашата карта до края на август, носейки ви много творческо вдъхновение и романтични перспективи през последния етап от лятото. 

Свързани статии

Везни

Това лято ще бъде вълнуващо за вас, Везни, тъй като Юпитер ще прекара целия сезон във вашия светски девети дом на приключенията. Това е много добър знак за всичко, свързано с пътуването, така че юли е фантастично време да планирате малко лятно бягство или да се поглезите на ваканция с приятелите си.

Като цяло ще се чувствате оптимисти, така че може също да сте склонни да опитате нови неща или пък да повярвате в нещо особено вълнуващо. Мислете позитивно и разширете хоризонтите си. Вашата управляваща планета Венера ще бъде във вашия знак през последния месец на лятото, като това ви придава още повече чар и доза сладост във всичко, до което се докоснете.

Това е идеалното време да потърсите лятна любов или да постигнете мечтаната форма. Точно преди да настъпи есенното равноденствие, оптимистичният Юпитер ще хармонизира прекрасно с обичащата удоволствията Венера във вашия знак, повишавайки нивата ви на щастие и поставяйки вълшебна „черешка“ на върха на едно вече невероятно лято. 

Свързани статии

Водолей

Щастливият Юпитер ще бъде във вашия забавен и флиртуващ пети дом през цялото лято, Водолеи, така че очаквайте да направите щастието и игривостта ваш приоритет номер едно през следващите месеци.

Ще откриете, че е лесно да увеличите максимално свободното си време и да влеете повече енергия в нещата, които наистина ви носят радост и удовлетворение - независимо дали това означава да работите по страстен проект, да се занимавате с творческо начинание, да изберете ново хоби или да подправите със страст своя любовен живот.

Вдъхновението тече, както и романтиката, така че се отдайте на желанията на сърцето си и се насладете на добрите вибрации, които идват по пътя ви. Очаквайте с нетърпение допълнителен тласък на настроение и вълнение през лятото, тъй като енергизиращо пълнолуние във вашия знак изгрява на 19 август, което ви дава шанс да свалите старите окови и да прегърнете една по-лека ваша версия.

Скоро след това планетата на любовниците Венера започва да осветява зоната на приключенията във вашата диаграма, вдъхновявайки ви да се отклоните и да експериментирате с някои забавни нови неща в любовния си живот.

Свързани статии

Коментирай