5 зодии, лишени от чувство за романтика

Кои са зодиакалните знаци, които не си падат по романтиката

08.08.2024г. / 14 59ч.
Илияна Николова
Открояват се пет зодии, лишени от чувство за романтика.Снимка: istock

Открояват се пет зодии, лишени от чувство за романтика.Снимка: istock

Романтиката не е присъща за всеки. Тя е нещо, което идва отвътре и на което някои хора много държат в любовните си отношения. Това обаче не важи за някои зодии. Сред 12-те зодиакални знака се открояват пет, които са лишени от чувство за романтика. За тях тя просто не е важна и не е израз на любов.

Кои са петте зодии, лишени от чувство за романтика?

Козирог

Козирогът е прагматик до мозъка на костите си. Той не обича романтичните жестове, лигавите и сълзливи вечери на свещи, сладките приказки, приглушената светлина и всички сладникави романтични жестове. Козирозите просто смятат това за излишно представление, без което любовта и връзките спокойно могат да минат.

Козирогът няма нужда от розови очила, за да познае любовта и да я покаже на половинката си. За тази зодия много други неща са далеч по-важни от това да направиш скъп подарък, опакован в бляскава опаковка, просто за да покажеш колко много обичаш партньора си. За тях любовта е нещо много повече и нямат абсолютно никакво време и желание да правят подобни излишни жестове.

Свързани статии

Овен 

Въпреки че Овенът е страстен и огнен, той не обича романтиката. Чувства се неловко в подобна обстановка и самият той не умее да я създава. Овните смятат романтичните жестове за скучни и преднамерени, излишно показни и в никакъв случай доказващи истинска любов. За Овена изтърканите романтични жестове са нещо, което биха направили само за да задоволят желанието на половинката си, но никога не биха били подбудени от лична мотивация да го правят.

Ако изобщо Овенът направи няколко романтични жеста във връзката си, той бързо ще изгуби интерес към тази скучна представа за изразяването на любовта. За тях ценните моменти са свързани с импулсивни и запомнящи се мигове, които са по-скоро неочаквани, отколкото облечени в тривиалната представа за романтика.

Водолей 

Водолеят по-скоро ще извърти очи с неохота и ще се отегчи само при мисълта за романтика, отколкото да я подклажда. За него такива жестове са толкова лишени от смисъл колкото да купят скъп подарък на абсолютно непознат човек. Водолеят е една от най-неромантичните зодии, въпреки че е креативен, откровен, определено изключително интелигентен.

Той просто няма време и нерви да се занимава с глупави лигави романтични жестове. Способен е по-скоро да ви изненада, да ви направи неочаквано откровение или изненада, която е всичко друго, но не и романтична, но ще покаже любовта си по изключително атрактивен и необичаен начин.

Свързани статии

Дева

Девите са толкова прагматични, че романтиката им е неприсъща. Дори може да се каже, че им е неприятна. Те смятат романтичните жестове за показност, от която връзката и любовта изобщо нямат нужда. За да ви покажат, че ви обичат по-скоро ще излъскат жилището до кристален блясък, ще ви купят нещо, от което имате нужда и което ще ви влезе в употреба, отколкото да ви приготвят вечеря на свещи на маса, поръсена с листенца от рози.

Не разбирайте това погрешно – Девите са любвеобилни хора, които обичат да обграждат половинката си с любов и грижа, но просто не по традиционния тривиален романтичен начин.

Свързани статии

Близнаци 

Близнаците са много далече от схващането за романтика. Те са ненадминати в неочакваните жестове и нетрадиционното мислене. В един момент ще ви изненадат с романтичен жест по техен начин, но в следващия ще ви нагрубят, ако се опитате да им спретнете скучна и очаквана романтична изненада, свързана с обичайните вечери на свещи, приглушена светлина, вечеря или любим филм на дивана пред телевизора с чаша вино.

Ако искате да покажете любовта си на Близнаците, не правете нищо от тези неща, защото ще ги накарате да се чувстват неловко. Те имат прекрасни намерения към половинките си и любимите си хора, просто не умеят да ги изразят по тези начини. Близнаците са от зодиакалните знаци, които всячески се бунтуват срещу тривиалните романтични начини на изразяване на любовта. Те не обичат клишетата и са неспособни на подобни жестове.

Свързани статии

Коментирай