5 тъмни черти на зодия Везни

Те са супер контролиращи

08.10.2024г. / 16 00ч.
Аз жената
5 тъмни черти на зодия Везни. Снимка: istock

5 тъмни черти на зодия Везни. Снимка: istock

Намираме се в периода на зодия Везни. Представителите на този зодиакален знак могат да са много учтиви, мили и добри към околните. Но като всяка зодия, крият и някои негативни характеристики, за които е добре да сме информирани. Ето пет тъмни черти на зодия Везни:

Колебливи са

Една от лошите страни от характера на Везните е, че са доста нерешителни. Това е негативно повече за самите тях, отколкото спрямо останалите. Везните са склонни да си замълчат, само за да не безпокоят другите.

Свързани статии

Могат да са големи егоисти

Обикновено Везните са най-благотворително настроените и едни от най-емпатичните в зодиака. В определени моменти обаче се проявява техният егоизъм. Те се вълнуват от фините неща в живота и не се колебаят и за миг, когато трябва да постигнат нещо.

Публичното им лице е различно от това у дома

Хората извън дома на Везните ги смятат за очарователни, пленителни личности, готови да помогнат във всеки един момент. Личности, които са приветливи и позитивни, излъчващи приятна енергия.

Вкъщи обаче Везните могат да имат съвсем различно лице, в много случаи доста по-тъмно. При повечето хора е така – няма как публичната маска да е същата като тази вкъщи и е нормално у дома, в компанията на близките, задръжките да падат напълно.

При Везните обаче контрастът е по-осезаем. В много случаи хората от най-близкото им обкръжение не могат да ги познаят навън.

Свързани статии

Понякога са отмъстителни

Обикновено те правят всичко възможно, за да запазят мира, но идва момент, в който това е невъзможно.

Ако някой засегне честта на Везните, те стават отмъстителни и нападателни. Могат даже да действат подмолно, подозрително, задкулисно.

Свързани статии

Те са контролиращи

Везните могат да са тиранични и деспотични. Веднъж изгубен, мирът, който се опитват да поддържат, остава на заден план в името на това да контролират ситуациите и хората около себе си.

Свързани статии

Коментирай