Сандвич с маринована херинга и дресинг с горчица

Вкусен

20.09.2016г. / 12 10ч.
Аз жената
2 мини франзели
4 филета от маринована херинга
200 г дребна рукола
5–6 репички
1/2 краставица
1 ч. л. лимонов сок
дижонска горчица на вкус

2 мини франзели 4 филета от маринована херинга 200 г дребна рукола 5–6 репички 1/2 краставица 1 ч. л. лимонов сок дижонска горчица на вкус

Пригответе зеленчуците, като нарежете краставицата по дължина, а репичките на колелца. Рибата трябва да се нареже на кубчета, а хлебчетата да се разполовят по дължината. В купичка комбинирайте лимоновия сок заедно с горчицата и намажете франзелите.

Сложете руколата, след това наредете рибата и зеленчуците.

Снимка: Анатолий Попов

    Притиснете сандвичите, завържете ги с канап и ги оставете за около 30 мин в хладилника, за да се охладят.

Вижте още:

Коментирай