Тарти с бутер тесто, прошуто и сирене

Бързи, лесни и вкусни

22.11.2016г. / 16 48ч.
Аз жената
1 пакет бутер тесто
150 г краве сирене
няколко ленти прошуто
10 зелени маслини без костилка, нарязани наполовина
3-4 скилидки чесън нарязан на ситно
1 домат
зехтин
ронена чубрица

1 пакет бутер тесто 150 г краве сирене няколко ленти прошуто 10 зелени маслини без костилка, нарязани наполовина 3-4 скилидки чесън нарязан на ситно 1 домат зехтин ронена чубрица

Извадете бутер тестото от опаковката и го оставете да омекне. Изрежете на 2 мм краищата му, след което го нарежете на правоъгълници. В купичка смесете зехтина и ронената чубрица. Намажете тартите с тази смес, като оставите свободни краищата им.

Следва да поръсите с чесъна, маслините, натрошеното сирене, прошуто нарязано на ленти и тънки резенчета домат.

Снимка: Анатолий Попов

Вижте още:

Коментирай