Тортиля с чоризо
Вкусна и лесна за приготвяне
07.03.2017г. / 09 30ч.
Аз жената
8 яйца 250 г сварени картофи 2 сварени моркова 150 г нарязано на кубчета чоризо 1-2 скилидки чесън черен пипер, сол, зехтин
В кръгла тавичка застелете хартия за печене (около 22 см диаметър) и я намажете с малко зехтин. След това разбийте яйцата и ги овкусете с малко сол и черен пипер. Прибавете към тях нарязаните на кубчета картофи, моркови, чесъна и чоризото.
Разбъркайте и изсипете сместа в тавичката. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за 30 минути. Сервирайте тортилята леко охладена или студена.
Снимка: Анатолий Попов
Опитайте още: