Наденички със зеленчуци

Вкусно и лесно ястие

16.05.2017г. / 09 30ч.
Аз жената
4 кълцани наденички 
5-6 големи моркова 
1/2 глава лук 
1 глава чесън 
соев сос 
зехтин 
сол 
черен пипер

4 кълцани наденички 5-6 големи моркова 1/2 глава лук 1 глава чесън соев сос зехтин сол черен пипер

Най-напред обелете и нарежете на пръчици морковите, а лука на полумесеци. Сложете зеленчуците в керамична тава и ги овкусете със зехтин, соев сос, сол и черен пипер. Прибавете към тях една цяла глава чесън, но без да я белите.

Върху зеленчуците наредете наденичките. Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 40 минути.

Снимка: Анатолий Попов

Опитайте още:

Коментирай