Бисквити с шоколад и тиква

Вкусни и лесни за приготвяне

05.09.2017г. / 09 30ч.
Аз жената
1 ч.ч. пасирана тиква 
20 г масло
½ шоколад на парченца
2 и 1/2 ч. ч. брашно
1 ч. ч. захар
1 пакетче ванилия
1 бакпулвер
1 ч. л. канела

1 ч.ч. пасирана тиква 20 г масло ½ шоколад на парченца 2 и 1/2 ч. ч. брашно 1 ч. ч. захар 1 пакетче ванилия 1 бакпулвер 1 ч. л. канела

Сварете тиквата и я пасирайте. Прибавете към нея останалите съставки и разбъркайте добре. Когато се получи хомогенна смес, може да сложите шоколада. Оформете сладките според вашите желания.

Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 15 минути. След това ги подредете върху скара, за да изстинат. 

Снимка и рецепта: Анатолий Попов

Опитайте и:

Тиквеник с орехи и стафиди

Брауни с орехи

Видео рецепта: Шоколадова торта

Коментирай