Бисквити с шоколад и тиква
Вкусни и лесни за приготвяне
05.09.2017г. / 09 30ч.
Аз жената
1 ч.ч. пасирана тиква 20 г масло ½ шоколад на парченца 2 и 1/2 ч. ч. брашно 1 ч. ч. захар 1 пакетче ванилия 1 бакпулвер 1 ч. л. канела
Сварете тиквата и я пасирайте. Прибавете към нея останалите съставки и разбъркайте добре. Когато се получи хомогенна смес, може да сложите шоколада. Оформете сладките според вашите желания.
Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 15 минути. След това ги подредете върху скара, за да изстинат.
Снимка и рецепта: Анатолий Попов
Опитайте и: